Pallazzo

Pallazzo

Buitenleven

"Het hele jaar genieten"

Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.
De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Type 3

Pallazzo terrasoverkapping type 3 is een moderne aluminium terrasoverkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

 

Optionele versterking

Indien nodig brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of moderne goot van dit type veranda. Dat maakt een zo groot mogelijke overspanning met zo min mogelijk palen mogelijk. Een groot voordeel hiervan is meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Type 4 XXL

Pallazzo terrasoverkapping type 4 is dé oplossing als u een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

 

Optionele versterking

Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot van de veranda. Zo is een vrije overspanning tot 6 meter mogelijk, met een diepte van 4 meter met glas. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.


Extra opties
Glazen schuifwand

Door de plaatsing van twee dubbele loopwagens onder elk schuifdeel, zijn deze, zelfs bij grote afmetingen, buitengewoon eenvoudig en licht te bedienen. Alle schuifdelen zijn voorzien van zogenaamde meenemers waardoor u de schuifwand kunt openen en sluiten door slechts aan het eerste schuifdeel te trekken of te duwen.

De lage onderrail van 20 mm is losgekoppeld van de looprail, hiermee wordt voorkomen dat de lak van de looprail beschadigt tijdens het openen en sluiten.
De kleur van de onderrail is hetzelfde als de schuifwand.

Optioneel is de schuifwand uitvoerbar met een vergrendelbaar design handgreep. Standaard wordt het geleverd met een RVS/Inox ronde greep.

Garantie

Onze overkappingen worden met 5 jaar fabrieksgarantie geleverd.


Wintertuin

Combineer de Pallazzo overkapping met glazen schuifwanden en zijwanden om nog langer te genieten van het ‘outdoor living’.
De Pallazzo zijwanden zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie en geproduceerd met sterke verstekverbindingen.
Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd. De zijwanden sluiten naadloos aan bij het dak. Ook hier geen schroeven in het zicht.


Kom gezellig op de koffie!

Hierboven heeft u al een paar voorbeelden gezien over wat er mogelijk is.
Wilt u meer zien? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom!

Klik hier om een afspraak te maken!